Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία ΕνηλίκωνΗ δουλειά που κάνουμε στον Χώρο Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο είναι ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι με πυξίδα τις ανθρώπινες σχέσεις, το συναίσθημα, την ανθρωπιά, την εμπιστοσύνη.

Ένα ταξίδι στο οποίο όλοι μπορούν να συμμετέχουν και που σκοπό έχει το προσωπικό μεγάλωμα ανεξαρτήτως ηλικίας και ρόλου.


Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική Ομάδες Αυτογνωσίας Βιωματικά εργαστήρια
Ψυχοθεραπεία
Συμβουλευτική


Αν αναζητάτε έναν διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζετε τα πράγματα. Αν θέλετε να βρείτε λύσεις στις δυσκολίες σας αλλά δεν μπορείτε μόνοι σας. Αν νιώθετε ότι τα πράγματα στη ζωή σας είναι μπερδεμένα και ψάχνετε να βρείτε έναν τρόπο να ξεκαθαρίσουν, τότε ίσως αυτό που χρειάζεστε να είναι η βοήθεια κάποιου ειδικού.

O Ψυχοθεραπευτής είναι ένας συνταξιδιώτης, που μετά από χρόνια κατάρτισης και εκπαίδευσης μπορεί να σας συντροφεύει στο ταξίδι της προσωπικής αναζήτησης. Μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα σας ώστε να πετύχετε τους δικούς σας ρεαλιστικούς στόχους. Δεν σας απαλλάσσει από την οδύνη αλλά σας βοηθά να την αντιμετωπίζετε με χιούμορ και δημιουργικότητα. Αντί να αποφεύγετε την εμπειρία της οδύνης, μαθαίνετε ν’ αποφεύγετε τις αιτίες που την προκαλούν.

Στο χώρο μας πραγματοποιούνται ραντεβού:
  • Ατομικής Ψυχοθεραπείας
  • Συμβουλευτικής ζευγαριού
  • Οικογενειακής θεραπεία
Ομάδα Αυτογνωσίας
Ενηλίκων


Συναντήσεις:
Κάθε Τρίτη 10:00-12:00 ή
Κάθε Τετάρτη 18:15-20:15

Μια θεραπευτική ομάδα για ανθρώπους που...
  • αναζητούν έναν καλύτερο τρόπο διαχείρισης των θεμάτων που τους απασχολούν
  • είναι μπερδεμένοι, δεν είναι σίγουροι για το επόμενο βήμα
  • θέλουν να αποκτήσουν ξανά τον έλεγχο της ζωής τους
  • θέλουν να εντοπίσουν και να αξιοποιήσουν αναλόγως τα δυνατά και τα τρωτά τους σημεία
  • Νιώθουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και θέλουν να βρουν ένα νέο δρόμο

Η θεραπευτική ομάδα είναι μια διαδικασία προσωπικής αναζήτησης και εξέλιξης. Μέσα στην ομάδα τα μέλη μοιράζονται τις δυσκολίες και τα επιτεύγματά τους και ανακαλύπτουν νέους τρόπους να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής.

Μέσα από προσωπική δουλειά και δέσμευση οι συμμετέχοντες μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τις ανάγκες, τις επιθυμίες τους, τα όνειρά τους και να κάνουν τις αλλαγές που επιθυμούν έτσι ώστε να μπορούν να βρουν προσωπικό νόημα σε κάθε τι που κάνουν.
Βιωματικό εργαστήριο σύνδεσης νου και σώματος


Συνάντηση:
θα ανακοινωθεί

Πόσες φορές πιάνουμε τον εαυτό μας αφηρημένο; Πόσες φορές έχουμε ακούσει να μας λένε «Μα, καλά, εγώ σου μιλάω κι εσύ ταξιδεύεις; Πού είναι το μυαλό σου;»

Είναι αλήθεια. Μέσα στην συμπλοκότητα της καθημερινότητας, κάπου χανόμαστε με αποτέλεσμα να χάνουμε τη στιγμή - το εδώ και τώρα !

Σ’ αυτό το εργαστήρι θα έχουμε την ευκαιρία μέσα από βιωματικές ασκήσεις να καλλιεργήσουμε συνειδητά τη σύνδεση Νου και Σώματος˙ το εργαλείο δηλαδή για να είμαστε περισσότερο στο παρόν και να μην είμαστε θεατές της ίδιας μας της ζωής.